ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

Ασφάλεια και αισθητική στο χώρο σας
Οι θωρακισμένες πόρτες είναι ανθεκτικές σε όλες τις καιρικές συνθήκες και προσφέρουν υψηλή λειτουργικότητα και ποιότητα σε κάθε χώρο. Στην ΕΛ.ΚΑ.ΑΛ - ΤΖΟΛΑΣ Γ. ΧΑΡΜΑΝΤΑΣ Γ. Ο.Ε. διαθέτουμε μια ολοκληρωμένη συλλογή από θωρακισμένες πόρτες, που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας.
 
Ειδικότερα, σε εμάς θα βρείτε: θωρακισμένες πόρτες αλουμινίου, θωρακισμένες με επένδυση ξύλου, εξωτερικές πόρτες, πόρτες ασφαλείας, κλειδαριές ασφαλείας, καθώς και όλα τα διαθέσιμα ανταλλακτικά τους, σε τεράστια ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων. Οι θωρακισμένες πόρτες που εμπορευόμαστε διατίθενται σε τρία μοντέλα: stand, ecoplus, s"door, σε διάφορους τύπους επενδύσεων ξύλου, αλουμινίου και χρωμάτων.
 
Οι ευχαριστημένοι πελάτες μας, σε όλο το νομό Αχαΐας, την Πελοπόννησο και τα νησιά του Ιονίου, αποτελούν απόδειξη του επαγγελματισμού και της ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχουμε.
 
Επισκεφτείτε την έκθεσή μας και με τη βοήθεια του έμπειρου προσωπικού μας βρείτε την κατάλληλη θωρακισμένη πόρτα για την οικία ή το επαγγελματικό σας χώρο.
Επικοινωνία


© Copyright 2017
ΕΛ.ΚΑ.ΑΛ
ΤΖΟΛΑΣ Γ. ΧΑΡΜΑΝΤΑΣ Γ. Ο.Ε.,
Αλουμίνια, Ιωάννου Δαμασκηνού 7, Πάτρα Email: gelkaal@gmail.com, elkaal@otenet.gr

Τηλ.: 2610 274853 Fax: 2610 274206
Κιν.: 6942 290 443(ΤΖΟΛΑΣ Γ.)
6942 290 444(ΧΑΡΜΑΝΤΑΣ Γ.)

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Που θα μας βρείτε